Kwaliteitsgarantie kasscherming

De scherminstallatie is een onmisbaar onderdeel geworden van de professionele tuinbouwkas. Het is een behoorlijke investering, daarom wilt u graag een kwaliteitsgarantie: voldoet de installatie wel aan uw eisen? Ook de duurzaamheid van de installatie is van groot belang. U wilt immers maximaal rendement en niet voor verrassingen komen te staan.

Holland Scherming draagt zorg voor de levering van kwalitatief hoogwaardige scherminstallaties. Hierbij gaan wij uit van een scherminstallatie met een lange levensduur. Misschien zorgt dit voor een hogere aanvangsinvestering, maar het resultaat is minder uitval van onderdelen van de installatie op lange termijn.

Bij normale belasting en regelmatig preventief onderhoud, kunnen onze installaties zeker 10 tot 15 jaar meegaan.

Kwaliteitsaspecten

 • Eigen productie

  Holland Scherming heeft een eigen productieafdeling met mensen die het vak goed beheersen. Zij zijn op de hoogte van de de kwaliteitseisen waaraan scherminstallaties dienen te voldoen.

 • Vooraanstaande toeleveranciers

  Onze toeleveranciers weten wat kwaliteit is. De schermdoeken, installatie-onderdelen en motoren die wij inkopen zijn gecertificeerd of uitgebreid getest.

 • Deskundig team

  Holland Scherming heeft sinds de start in 1987 een deskundig team opgebouwd. Zij dragen zorg voor goede kwaliteitscontroles bij inkoop, verkoop, montage en export.

 • Kwaliteitsnorm

  Holland Scherming is een van de grondleggers van de nieuwe ISSO-norm voor scherminstallaties. Deze standaardisatie wordt nu al gehanteerd bij  al onze leveringen.

Vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor uw internationale tuinbouwproject? Bel of mail nu!