Tot 25% subsidie op energiescherm

Wilt u investeren in een tweede energiescherm? Dan kunt u van 1 juli t/m 1 oktober 2016 subsidie aanvragen.

44% minder energie nodig

Dat een tweede energiescherm flink bijdraagt aan een stabieler klimaat en een flinke energiebesparing oplevert, is inmiddels duidelijk geworden. Een aantal tuinders doet al mee aan diverse tests onder de noemer ‘Het Nieuwe Telen’, een project van de Kas als Energiebron.
De resultaten zijn interessant; zo was er bij komkommerteelt ten opzichte van een standaard kas met een enkel energiescherm maar liefst 44% minder energie nodig om de kas van januari tot en met mei te verwarmen.

subsidie op energiescherm glastuinbouw

Tot 25% subsidie op aanschaf energiescherm

De investering van een tweede scherm heeft u dus snel terugverdiend en met de aankomende subsidieregeling zeker. Om voor deze subsidie in aanmerking te komen, dient u wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn helaas niet altijd even helder. Om u goed te kunnen informeren over de mogelijkheden, hebben onze verkoopadviseurs zich uitgebreid verdiept in de regeling.

Meer informatie? Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs

Wilt u weten hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie op energieschermen? Maak dan een afspraak via e-mail of bel ons op 0174-516180 en vraag naar Mark, Barry, Robin of Peter.