Schaduwhallen

Abridoek wordt toegepast in het buitengedeelte van uw tuincentrum. Op warme dagen of juist bij minder goed weer kunt u met een beweegbare buitenscherminstallatie het ideale seizoen verlengen. U kunt aangename condities scheppen die uw klanten zullen uitnodigen uw buitenverkoopafdeling te bezoeken.

Een schaduwhal met abri schermdoek kan eventueel gecombineerd worden met een loopstraat. Samen met uw kassenbouwer zijn er prachtige oplossingen te bedenken. Het toegepaste schermdoek is van een zwaardere kwaliteit met een hoge UV-bestendigheid. Het abridoek kan in een bewegende scherminstallatie worden gemonteerd, zodat de installatie optimaal benut kan worden bij diverse weersomstandigheden.

Voordelen abri schermdoek

  • Bescherming bij wisselende weersomstandigheden

    Abridoek zorgt voor snelle beschutting bij zon, regen, wind en andere weersinvloeden.

  • Hoge UV-bestendigheid

    Buitenscherming heeft net iets meer te lijden van de weersomstandigheden dan binnenschermdoek. Daarom is abridoek uitgevoerd in een zwaardere kwaliteit met een hoge UV-bestendigheid.

  • Seizoensverlengend

    Abridoek zorgt -uitgevoerd als beweegbare buitenscherminstallatie- voor aangename condities op uw buitenverkoopafdeling.

Vrijblijvend advies voor de beste schermoplossing voor de buitenruimte van uw tuincentrum of groothandel? Bel of mail nu!