Schermnieuws

Op deze pagina vindt u het laatste scherminstallatie nieuws. We schrijven over projecten en beurzen, maar we verzamelen ook interessante nieuwsberichten die we tegen komen in de diverse media. Deze berichten gaan vaak over innovatie op het gebied van  scherminstallaties, zoals bijvoorbeeld Het Nieuwe Telen. Maar ook andere interessant nieuws dat gaat over ontwikkelingen in de glastuinbouw, tuincentra, internationale turnkey projecten of zonwering in de utiliteitsbouw wordt door ons op deze nieuwspagina geplaatst.

Scherminstallatie nieuws per e-mail

Wilt u automatisch het laatste nieuws over scherminstallaties per e-mail ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt maximaal eens per maand, en u kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Vacature Engineer

Word jij onze nieuwe collega? Ter uitbreiding van ons team zijn…
Logo IPM Essen 2018

Bezoek Holland Scherming op IPM Essen 2018

Bezoek Holland Scherming op de IPM in Essen. Op deze toonaangevende…

Holland Scherming met Kerst en Nieuwjaarsdag gesloten

  Op 1e & 2e Kerstdag en op Nieuwsjaardag zijn…
Verduisteringsscherm bij kwekerij Rimato

Donkerteperiode 2017 van kracht: beperk lichtuitstoot

Donkerteperiode 2016: vanaf 1/9 moet de afscherming van assimilatiebelichtng tot 15.000 lux minimaal 95% bedragen. Scherminstallaties spelen een belangrijke rol bij de beperking van lichtuitstoot.
40 PAR meer lichtopbrengst met nieuwschermdoek

Waarom tijdig schermdoek vervangen loont

Telers wachten vaak tot het laatste moment met het vervangen van hun schermdoek. Logisch, het is immers een behoorlijke investering. Een tijdige schermdoekwissel levert echter veel voordelen op, die vaak al op zeer korte termijn merkbaar zijn.
Pascal den Heijer - Holland Scherming Screening Solutions

Pascal den Heijer nieuwe export sales manager bij Holland Scherming

Pascal den Heijer is onlangs in dienst gekomen bij Holland Scherming. Als export sales manager is hij verantwoordelijk voor de internationale contacten.