Innovatie kasscherming

Holland Scherming heeft al sinds haar oprichting veel geïnvesteerd in productinnovaties. Vrijwel alle onderdelen van onze installaties zijn in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. De Multiclip en vele slimme draadvormonderdelen, die meerdere functies geïntegreerd vervullen, zijn daar een voorbeeld van.

Onze ontwikkelaars zijn dagelijks bezig met het bedenken van maatwerkoplossingen voor projecten waar standaardoplossingen niet voldoen. Of het gaat om een specifiek onderdeel voor een renovatieproject of een complete installatie voor een glasconstructie: Holland Scherming zorgt voor een passende oplossing.

Snellere doekwisselingen, minder lichtonderschepping, kleinere pakketten en een langere levensduur van onze installaties zijn de uitdagingen waar onze ontwikkelaars dagelijks mee bezig zijn. Naast technische innovatie denkt Holland Scherming ook na over esthetische oplossingen, waardoor de scherminstallatie naadloos wordt geintegreerd in de dakconstructie van uw tuincentrum of atrium.

Waarom innovatie?

  • Ontwikkeling van nieuwe producten

    Met het ontwikkelen van nieuwe producten zorgt Holland Scherming ervoor dat zij altijd een oplossing heeft voor de eisen die de huidige glastuinbouw stelt aan scherminstallaties.

  • Verbetering bestaande producten

    Bestaande producten, die hun functionaliteit de afgelopen jaren hebben bewezen, worden door innovatie verbeterd. Door toepassing van nieuwe materialen en technieken blijven deze producten voldoen aan de huidige eisen ten aanzien van scherminstallaties.

  • Kostprijsverlaging

    Door innovatie ontwikkelt Holland Scherming nieuwe onderdelen die meerdere functies hebben of gemakkelijker te monteren zijn. Dit zorgt er onder andere voor dat installaties met minder onderdelen toe kunnen wat een aanzienlijke kostprijsverlaging tot gevolg heeft.

Op zoek naar een maatwerkoplossing op het gebied van scherminstallaties? Bel of mail nu!