Winnaars iPad mini zijn bekend!

Begin 2017 hield Holland Scherming een prijsvraag ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan. Op de tuinbouwbeurzen IPM in Essen (Duitsland) en HortiContact in Gorinchem stond een grote, kunststof koker, met daarin een onderdeel van onze scherminstallatie, de Multiclip.

Maar hoeveel Multiclips waren het nou?

Het bleek toch moeilijker dan gedacht om het juiste aantal Multiclips te raden, want niemand had het exacte aantal. De inzendingen varieerden enorm; het laagst geraden aantal was 225, het hoogste 150.000 stuks. Maar het enige juiste aantal was 2.281 Multiclips!

De uitreiking van de prijzen

Op 7 en 8 maart vond de uitreiking van de iPad mini plaats op kantoor van Holland Scherming aan het Honderdland in Maasdijk. Ruud den Engelsman van Luiten en Glenn Kester van Priva waren de gelukkige winnaars van de iPad mini.

Peter Rense van Holland Scherming, overhandigde de prijzen aan de winnaars.  “We moesten wel even slikken toen we zagen dat iemand van Luiten een van de prijswinnaars was. Maar toen Ruud aangaf aan dat hij de iPad aan zijn vrouw zou geven, konden we wel met het idee leven,” lacht Peter.

Beide winnaars waren zeer verrast. Glenn Kester, sinds zeven maanden in dienst als paneelbouwer bij Priva, was voor het eerst op HortiContact: “Het was een pure gok, ik ben er echt superblij mee!”

Holland Scherming wenst beide winnaars heel veel plezier met hun iPad!

Ruud den Engelsman is winnaar van de ipad op IPM 2017

Peter Rense overhandigt de iPAD mini aan Ruud den Engelsman (links)

Peter Rense overhandigt de iPAD mini aan Glenn Kester