Service en onderhoud scherminstallaties

Contactgegevens

Een storing of onderhoudsverzoek kunt u melden per telefoon op  0174 – 516 180 of per e-mail via service@hollandscherming.nl

Regelmatig onderhoud aan scherminstallaties is essentieel voor een goede werking van de installatie. Functioneert alles nog naar behoren? Is uw schermdoek nog wel effectief en representatief of is het doek in de loop der jaren toch wel vervuild en beschadigd geraakt? Holland Scherming bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor reparatie, renovatie, doekwissel danwel het compleet vervangen uw scherminstallatie.

Holland Scherming betrekt haar materialen en componenten bij gerenommeerde leveranciers. Ook de in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde onderdelen worden vanuit het perspectief van jarenlang probleemloos gebruik ontwikkeld. Evengoed kan er ook bij een scherminstallatie van Holland Scherming eens een storing voorkomen. Een telefoontje of  het sturen van een e-mail is dan al voldoende.

In de meeste gevallen zijn wij dezelfde week bij u om het probleem te verhelpen!

  • Gespecialiseerd personeel

    Bij de servicedienst van Holland Scherming werkt uitsluitend gespecialiseerd personeel. Deze installateurs kunnen lezen en schrijven met de producten van Holland Scherming.

  • 24/7 bereikbaar

    Voor onderhoud of een storing die niet kan wachten is de servicedienst van Holland Scherming 24 uur per dag bereikbaar.