Leverbetrouwbaarheid kasschermen

Bij grote kassenbouwprojecten wordt vaak al in een vroeg stadium ingekocht. De leverbetrouwbaarheid van de partner die onderdelen en diensten levert, zoals bijvoorbeeld kasscherming, is een belangrijk aspect. U wilt immers dat, tegen de tijd dat het project gaat lopen, u over alle benodigde diensten en middelen kunt beschikken.

Holland Scherming is opgericht in 1987 en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Het bedrijf valt onder de Holland Groep Westland en is een financieel solide onderneming.

Holland Scherming staat garant voor continuïteit.

Wij hebben op onze locatie in Maasdijk een ruime capaciteit in een moderne en innovatieve productieomgeving. Hierdoor kunnen wij snel inspringen op de wensen van de klant, zoals korte levertijden of maatwerk.
Voor de onderdelen van onze installaties werken wij enkel met vooraanstaande internationale leveranciers. Dit mede waarborgt dat u als klant van Holland Scherming kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige scherminstallaties, precies wanneer u deze nodig heeft.

Waarom kiezen voor Holland Scherming als leverancier van uw scherminstallatie?

  • Eigen productie

    Holland Scherming besteedt niet uit aan lagelonenlanden maar heeft haar eigen, moderne productielocatie in Maasdijk, aan de poort van het Westland.

  • Ruim 25 jaar expertise

    Holland Scherming is een pionier op het gebied van scherminstallaties. Met ruim 25 jaar expertise zijn wij de ontbrekende schakel in uw kassenbouwproject.

  • Innovatie

    Door continue innovatie blijft Holland Scherming vooraan staan op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de tuinbouwsector.

Vrijblijvend advies over scherminstallaties voor uw project? Bel of mail nu!