Boem Berry Farms in Canada kiest voor de tweede keer Holland Scherming Smart Skate System

In 2016 introduceerde Holland Scherming haar nieuwe doekintreksysteem: Smart Skate System (‘Triple S’). Na een aantal succesvolle tests in Nederland werd het systeem vorig jaar voor het eerst toegepast in het nieuwe kassencomplex van aardbeienteler Boem Berry Farms in Canada. En met succes: in de hoge aardbeienkassen kon met behulp van het Smart Skate System met een enorme snelheid het schermdoek op een veilige manier worden gemonteerd.

Tweede project ook met Smart Skate System

Het doekintreksyseem van Holland Scherming beviel ook de eigenaren van Boem Berry Farms. Daarom is besloten bij een tweede fase in 2017 weer voor dit systeem te kiezen.

Naast het Smart Skate System wordt in de Canadese aardbeienkas van 5Ha de horizontale scherminstallatie ook voorzien van ons speciale veerelement ‘Smart Spring’, voor een nog kleiner doekpakket. Zo wordt maximale lichtinval gegarandeerd bij een open scherminstallatie.
Holland Scherming maakte een kort promotiefilmpje over het Smart Skate System, waarbij beelden van de installatie bij Boem Berry Farms zijn gebruikt: